Hallo wereld,

Van harte welkom op onze website. Op deze pagina willen wij ons even aan jullie voorstellen. Wij zijn Gijs, Sil en Tos en wij zijn de kinderen van papa Ies en mama Sietske.
Gijs is geboren op 16 september 2006 en is papa en mama's eerste kind. Sil is de tweede spruit en is geboren op 5 juli 2008. Tos is de hekkesluiter. Hij is geboren op 23 maart 2012.
Eén van mama's hobbies is het in elkaar fröbelen van websites en ze is zo lief geweest om dit webhoekje voor ons te maken. Volgens papa en mama zijn wij echte boefjes, vandaar de naam van onze website. Zolang wij nog niet kunnen typen zal mama ons hoekje bijhouden heeft ze beloofd.
Onze website heeft een aantal pagina's die wij samen delen, maar we hebben ook ieder ons eigen hoekje op de site. Het menu aan de linkerkant wijst je de weg.
Wij hopen dat je met plezier door ons wereldje zult rondwandelen. We vinden het erg leuk als je ook een berichtje voor ons achterlaat in ons gastenboek. Onze papa en mama zullen dat berichtje dan wel aan ons voorlezen.

Boefjes van Maanen