Papa en mama hebben een hele dierentuin in en om huis. Gezellig hoor al die dieren om ons heen. Mama zal ze hier wel aan jullie voorstellen.

Om te beginnen zijn er de twee honden, Tara en Babbe. Tara en Babbe zijn Markiesjes en mama is heel erg trots op ze. Mama heeft ook een kennel (v.d. Koperteut) en af en toe fokt ze een nestje pups. Tara en Babbe hebben ook een eigen website: www.markiesjes.nlNaast de honden leeft er ook nog een poes in huis, Amira. Amira is via vrienden van papa en mama bij ons gekomen. Bij haar vorige baasje vocht ze heel erg met de andere poes, dus dat ging niet meer samen. Amira is ook wel een echte vechtersbaas. Ze knokt regelmatig met de andere poezen in de buurt. Die moeten niet proberen om in onze tuin te komen hoor, want dan wordt Amira boos. Maar voor ons en voor de honden is het een hele lieve poes.Nou dat waren de "binnenbeesten", maar dat is nog niet alles hoor. In de tuin gaat de beestenboel gewoon door. Aan de achterkant van de tuin hebben papa en mama een stal gebouwd en daaraan grenzend ligt een weitje. Daarin lopen ezel Lientje en geit Lotje. Dat is lachen joh. Mama zegt dat als wij later groot genoeg zijn dat we dan op Lientje mogen gaan rijden en dat we dan ook samen met het ezelkarretje gaan rijden. Maar nu is Lientje daar nog een beetje te jong voor. Ze is namelijk in maart van 2005 pas geboren.
Lotje is ook heel erg leuk en best wel speciaal. Ze is een Wallische Zwarthalsgeit en die zie je niet zo heel erg veel in Nederland. Mooi zijn ze hè?